Cartofi prajiti cu ceapa,marar si cascaval

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 17 Iul 2013 | 25827 vizualizari

 

Am avut pofta de cartofi prajiti,dar facuti altfel:) asa ca am facut o reteta minunat de buna

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi potriviti
  • marar
  • 1 ceapa rosie
  • 50 g cascaval ras
  • vegeta,piper alb.ghimbir
  • ulei pentru prajit
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi prajiti cu ceapa,marar si cascaval:

Cartofii se curata de coaja si se taie ca pentru cartofii prajiti.Se clatesc bine si se pun la fiert(sa nu se sfarame),pentru 10 minute.Cand sunt inca tari pe jumatate se scot intr-un castron.

Punem putina vegeta si piper si ghimbir.

Intr-o tigaie punem ulei si punem cartofii scursi de apa.

Separat in alta tigaie se pune un strop de ulei de masline si ceapa rosie taiata feliute subtiri.Se lasa sa se inmoaie putin.

Cand s-au prajit cartofii adaugam deasupra ceapa calita si mararul tocat marunt.Amestecam bine iar la sfarsit adaugam cascavalul ras pe razatoarea mare.

Se lasa sa se topeasca dupa care se pot servii

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi prajiti cu ceapa,marar si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv